Tak to jest jak podąża się pod prąd - obawiam się, że właśnie przez tego typu rzeczy uzbieranie całej sylwetki może być znacznie droższe niż skupienie się na LW czy WH.
POSZUKIWANY, POSZUKIWANA....
Dziwny ale do uszycia. Największy problem to mieć wykroje
bo różnice do Austrowęgierskiego spore. Z drugiej strony gdyby cena była 900 KC to bym nie marudził i brał
Tak to jest jak podąża się pod prąd - obawiam się, że właśnie przez tego typu rzeczy uzbieranie całej sylwetki może być znacznie droższe niż skupienie się na LW czy WH.
-
Jenny
Jeśli ktoś z Was dysponuje kaskiem
, będę baaaaaardzo wdzięczna (mogę swą wdzięczność zamienić na ulubione piwo osoby, która to załatwi
w ilości umiarkowanie hurtowej) za wypożyczenie na tydzień w terminie 30.07 - 8.08. Takiego zykłego, jak w skałki, żeby se guza nie nabić
Jestem wstępnie umówiona z Grzesławem, ale rozmawiałam przed chwilą i niestety to jeszcze niepewne, bo nie wie czy 29 lipca będzie w Krakowie. Dlatego wolę mieć plan awaryjny.
-
Jenny
czy ma ktoś ten zbiorek dot. konferencji w Zabierzowie "Od zapomnienia do zagospodarowania"? Mój podarowany egzemplarz zniknął, najprawdopodobniej ktoś bo pozyczył i nie zwrócił. chodzi mi o xero artykułu Covoxa gdzie opisuje niemieckie "instrukcje saperskie"
Polka na erkaem i granaty... Orkiestra tusz!